- صفحه اصلی
- خدمات
- رنگ پودری
- بهترین رنگ پودری در تهران
بهترین رنگ پودری در تهران
همهی ما تا حدودی با رنگهای مایع آشنا هستیم، حتی اگر خودمان تا به حال کار رنگآمیزی را انجام نداده باشیم. اما امروز قرار است با رنگهای پودری آشنا شویم. برای رنگآمیزی سطح با رنگهای پودری نیز همانند رنگهای مایع نیاز است که سطح به خوبی صاف شده و از چربی یا اجرام دیگر پاک شود. رنگهای پودری در عرصهی صنعت مرغوبترین نوع رنگ هستند. رنگهای کورهای ویژگیهایی دارند که آنها را از رنگهای مایع متمایز کرده است، پس برای تصمیمگیری در خصوص استفاده یا عدم استفاده از رنگهای پودری این مطلب را به صورت کامل مطالعه کنید تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.
رنگهای پودری ورنی
رنگهای پودری ورنی بیشتر برای زیباتر کردن سطح و ایجاد یک لایهی مقاومتی مورد استفاده قرار میگیرند، که در اکثر موارد بیرنگ هستند و البته گاهی رنگ هم دارند. رنگهای پودری ورنی برای استفاده در ظروف تفلون، مبلمان فلزی و چراغ خودرو کاربرد بیشتری دارند.
رنگ پودری صاف
رنگهای پودری صاف را میتوان پر کاربردترین نوع در میان رنگهای پودری به شمار آورد که برای رنگآمیزی صنعتی و لوازم تزیینی از آنها استفاده میشود.
رنگهای پودری سنبادهای
ما بیشتر رنگهای پودری سنبادهای را در صنعت مبلسازی فلزی، قطعات کامپیوتری و تجهیزات برقی مشاهده میکنیم. رنگهای سنبادهای خود به دو دستهی سنبادهای ریز و درشت تقسیم میشوند، با توجه به سطح مورد نظر و سلیقهی خود میتوانید نوع مناسبتر را انتخاب کنید.
رنگهای پودری متالیک
رنگهای پودری متالیک به علت ویژگیهایی که دارند بیشتر در صنایع دکوراتیو فلزی مورد استفاده قرار میگیرند. از ویژگیهای این نوع رنگ میتوان به ثبات رنگ بالا، حتی بعد از بازیافت اشاره کرد. چسبندگی بالا در در رنگهای پودری متالیک است که آن را از دیگر انواع رنگهای پودری متمایز کرده است.
رنگهای پودری چکشی
یکی دیگز از انواع رنگهای پودری، رنگ چکشی است. بیشترین کاربرد رنگهای پودری چکشی استفاده از آنها برای رنگآمیزی سطوحی است که سطحی ناصاف دارند، زیرا از میان ویژگیهای این نوع رنگ، پوشاندن ناهمواریهای سطح، آن را از دیگر انواع رنگهای پودری متمایز میکند. استفاده از رنگهای پودری چکشی برای قطعات و ابزارهایی که در معرض رطوبت هوا قرار نمیگیرند مناسبتر است.
رنگهای پودری دکورال
رنگهای دکورال که به آنها رنگهای طرح چوب و سنگ نیز اطلاق میشود، پس از رنگآمیزی یک لایه رنگ بدون طرح روی سطح ایجاد میشود و پس از پخته شدن در کوره با استفاده از یک سری دستگاههای خاص طرح مورد نظر بر روی سطح ایجاد میشود. استفاده از این نوع رنگها بیشتر در کابینتسازی و صنایع پروفیل آلومینیوم دیده میشود.
مزایاو معایب رنگهای پودری
رنگهای پودری تفاوتهای زیادی با رنگهای مایع دارند. همین امر سبب شده است در برخی موارد رنگهای مایع استفاده شود و در برخی موارد انتخابی جز رنگهای پودری نداشته باشیم.
هزینه رنگآمیزی با رنگهای پودری
رنگهای پودری با وجود کیفیت بالایی که دارند، هزینهی بالایی را نیز بر شما تحمیل میکنند. با توجه به نیاز تجهیزات و همچنین کوره که تنها راه خشک کردن رنگ مورد استفاده است، میتوان گفت که رنگآمیزی با رنگهای پودری هزینه بر است. در مواردی لازم است تجهیزات ویژه تنها برای یک قطعه تهیه کرد. شاید این مورد را نیز بتوان از دیگر معایب رنگهای پودری یا کورهای دانست. اما به هر حال هزینهی اولیهای که متحمل شدید شما از هزینههای اضافی در آینده خلاص میکند.